Onze unieke services

Bij dispenser-service.nl bieden we drie op maat gemaakte hygiëneservices. Afhankelijk van jouw specifieke wensen en behoeften, adviseren wij welke service het beste aansluit bij jouw organisatie. 

Premium service

Ervaar de toekomst van hygiëne met onze innovatieve smart dispensers. Deze geavanceerde technologie gebruikt IoT om real-time gegevens te verzamelen, zodat je altijd precies de juiste hoeveelheid op voorraad hebt. Ons zelfontwikkelde algoritme zorgt voor automatische voorraadaanvulling op basis van werkelijke verbruiksgegevens, zodat handmatige controles en noodbestellingen tot het verleden behoren. Geniet van een continue stroom van essentiële hygiëneproducten met automatische updates op dispenserniveau, zodat je medewerkers en klanten altijd toegang hebben tot hygiënevoorzieningen zonder onderbrekingen. 

badkamer met producten van dispenser-service
toiletruimte met producten van dispenser-service

Comfort service

Onze comfort service biedt betrouwbare hygiëneoplossingen met traditionele dispensers. Wij zorgen ervoor dat je altijd voldoende hygiëneproducten hebt door je voorraden automatisch aan te vullen op basis van ingeschat verbruik. Je ontvangt proactieve meldingen voor elke levering en hebt de mogelijkheid om kosteloos bij te bestellen of af te zeggen. De comfort service biedt een solide en consistente oplossing voor je hygiënebeheer, zonder gedoe. 

badkamer met producten van dispenser-service
toiletruimte met producten van dispenser-service

Disposable only service

Met onze disposable only service ontvang je uitsluitend de verbruiksartikelen die je nodig hebt. Dit bespaart je kostbare tijd en energie die je anders aan inkopen zou besteden. Wij zorgen voor een betrouwbare en kosteneffectieve oplossing door je volledig te ontzorgen in het aanleveren van deze artikelen.

Benieuwd? Kom met ons in contact